Virtuallessons

Wat zeggen we tegen mensen die ons vertellen geen Bitcoin te kopen? Vandaag niet: Arya Stark Actrice aan boord

admin, · Kategorien: Bitcoin

Bitcoin heeft een nieuwe hodler uit de wereld van de beroemdheden – Maisie Williams. Of zoals die-hard fans van Game of Thrones haar kennen – Arya Stark.

Ondanks het feit dat ze bijna 500.000 antwoorden kreeg die haar vertelden dat ze niet „lang op Bitcoin moest gaan“, heeft de actrice die Arya Stark portretteerde in de legendarische TV-serie Game of Thrones, Maisie Williams, tegen hun advies in gegaan en heeft ze zelfs bitcoins gekocht.
Williams trotseert de critici en koopt Bitcoin…

Zoals gisteren gemeld, nam de 23-jarige actrice het mee naar Twitter om haar bijna 3 miljoen volgers te vragen of ze al dan niet „lang op Bitcoin moet gaan“.

De gemeenschap stelde niet teleur, en meer dan 900.000 mensen stemden. Tesla’s Elon Musk was een van de eersten die zijn een beetje verwarrende mening gaf. Zoals verwacht, echter, vertelden veel vertegenwoordigers van de cryptografie, waaronder Justin Sun, Barry Silbert en Mike Novogratz, haar om BTC te kopen.

Maar uiteindelijk hebben de neezeggers de overhand gekregen, ondanks de beste inspanningen van de gemeenschap. 53,4% van alle 902.304 stemmen vertelde haar dat ze niet te lang op Bitcoin moest wachten.

Na afloop van de poll bood Williams een update aan en bedankte alle deelnemers voor hun advies. Toch volgde ze de meerderheid niet en zei eigenlijk dat „Ik heb toch wat gekocht“.

– Maisie Williams (@Maisie_Williams) 17 november 2020

De primaire cryptokringen besloten haar te verwelkomen door een deel van de volatiliteit ervan te laten zien. Alleen al in de afgelopen uren schoot BTC omhoog naar een nieuw jaarlijks hoogtepunt van $18.500 voordat het meer dan $1.000 van zijn waarde naar $17.400 dumpte.

Misschien heeft haar rol als Arya Stark haar voorbereid op soortgelijke gebeurtenissen, of moeten we zeggen: blauwe plekken. Zoals Stark zei tijdens een van haar trainingen – „een blauwe plek is een les, en elke les maakt ons beter.“
De nieuwe set van herinneringen komt aan…

Zoals het gebeurde met haar eerste vraag, bleef de cryptocurrency gemeenschap trouw aan zichzelf en plaatste duizenden antwoorden, waaronder verschillende dwingende Game of Thrones-alike referenties en memes.

Sommigen waren bescheidener en verwelkomden haar gewoon bij de Bitcoin-familie. Anderen waren creatiever, waaronder de populaire crypto-analist en handelden via het Twitter-handvat Credible Crypto. Hij verwees naar een iconisch deel van de tv-serie en zei: „een meisje heeft geen naam, maar een meisje heeft bitcoin.“

De Chief Strategy Officer van Blockstream, Samson Mow, gebruikte misschien wel de bekendste referentie van Arya Stark en combineerde die met haar Bitcoin-aankoop. Hij parafraseerde de onsterfelijke lijn „wat zeggen we tegen de God van de Dood? – Niet vandaag,“ en draaide het om – „wat zeggen we tegen nocoiners? Niet vandaag. Bitcoin.

Een paar leden van de gemeenschap speculeerden dat de aankoop van BTC Williams zal voorbereiden op de huidige en komende economische hindernissen als gevolg van de wereldwijde gebeurtenissen veroorzaakt door de COVID-19-uitbraak. Of, om het met de woorden van Game of Thrones te zeggen – de financiële winter komt eraan.