Virtuallessons

Top Analist Namen 8 DeFi Gems ingesteld op Pop, Zegt Bitcoin en Vier Altcoins Worth Holding voor Long Run

admin, · Kategorien: Bitcoin

Nauwgezette handelaar en cryptostrateeg Josh Rager kijkt naar een handvol gedecentraliseerde financiële activa (DeFi), samen met een klein aantal cryptocurrencies die hij waardig acht om op lange termijn te houden.

In een nieuwe tweet zegt Rager dat hij enkele van zijn posities op altcoins heeft verkocht die hij de komende 12 maanden niet wil houden. De handelaar zegt zich veilig te voelen bij het doen van langetermijninvesteringen in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Chainlink (LINK), Zcash (Zec) en Polkadot (DOT).

Het optimisme van Rager in de topcryptocurrency komt als Bitcoin-stieren de belangrijkste steun van $10.000 opvoeren en met succes verdedigen.

Daarnaast geeft Rager acht DeFi-projecten met „high upside“ potentieel weer – YF Link (YFL), Antiample (XAMP), Tokens of Babel (TOB), Astro (ASTRO), Sushi (SUSHI), Serum (SRM), yearn.finance (YFI), en Shroom.Finance (SHROOM).

De cryptostrateeg lijkt bijzonder optimistisch over Crypto Trader, die volgens hem zal blijven bloeien ondanks de tumultueuze week, waarin een anonieme oprichter 13 miljoen penningen verkocht voordat hij de sleutels overhandigde aan FTX CEO Sam Bankman-Fried.

„SUSHI. De sleutels werden net overhandigd aan Alameda en je denkt echt dat dit nog steeds gaat sterven? Hij gaat hier letterlijk een andere dex mee bouwen. Trendlijnen zijn subjectief, maar hoe je het ook tekent, de downtrend is gebroken. Kijken naar een close boven de $4.50.“

Source: Josh Rager/Twitter

Hoewel Rager gelooft in het langetermijnpotentieel van enkele DeFi-protocollen, waarschuwt hij zijn 84.000 Twitter-aanhangers dat de ontluikende sector ook een nieuwe speeltuin is voor slechte acteurs.

„Oplichting en opgetuigde projecten worden steeds geraffineerder. Dus ik verontschuldig me voor het feit dat ik deze naar voren breng om te kijken. Als je denkt dat SYFI niet gemanipuleerd is, [dan] is dat prima, dit is mijn persoonlijke mening en ik wil er geen deel van uitmaken. Maar wees voorzichtig.